Contact me at beyoutifuljewelry@gmail.com

HANDMADE JEWELRY AND ECO FRIENDLY HOME DECORATION IDEAS

Thursday, February 14, 2013

Happy Valentine's Day!

Χρόνια Πολλά!! 
Για ερωτευμένους και μή, η σημερινή μέρα είναι ιδανική αφορμή να ξαναβρούμε το παιδί που έχουμε μέσα μας, να δούμε πιο θετικά τη ζωή και να εκφράσουμε όμορφα συναισθήματα στους σημαντικούς ανθρώπους που έχουμε κοντά μας :) 
H αγάπη κι ο έρωτας έχουν πολλές μορφές κι όλες μας δίνουν ζωή!

Φυσικά, θα σας προτείνω πράγματα χειροποίητα, απλά και οικονομικά, γιατί σήμερα δίνουμε αξία στην αγάπη, κι αυτή δεν χρειάζεται πολλά χρήματα. 

Το αγαπημένο μου δωράκι είναι τα μηλαράκια με καρδιές! Συγκίνησε όποιον το πήρε απο τα χέρια μου και χαίρομαι να το φτιάχνω σχεδόν κάθε χρόνο. 
Γίνονται πανέυκολα και είναι τοοοοοοοσο χαριτωμένα!!
love apples by the magic onions


Φτιάξτε μια όμορφη γιρλάντα με καρδιές για να στολίσετε το σπίτι! Δείτε κάτω απο την εικόνα πως γίνονται, η φίλη μου Γεωργία Οικονομάκου εξηγεί βήμα βήμα

tutorial by Pitsispopis

Τέλος, τίποτα δεν ειναι πιο γλυκό και ρομαντικό απο τα μπισκότα καρδιές!
Μπορείτε να τα φτιάξετε παρέα με παιδιά ή μόνες και να διασκεδάσετε με τα αρώματα και τη διαδικασία, πριν τα πακετάρετε για να τα χαρίσετε στον Βαλεντίνο σας!
Πάρτε μερικές ιδέες, το μόνο που χρειάζεστε είναι βασική ζύμη για μπισκότα της αρεσκείας σας, έναν πλάστη κι ενα κουπ πατ σε σχήμα καρδιας!


brownies heart cookies recipe
heart shaped cookies how to
Κι αν έχετε σκοπό να περάσετε μια ρομαντική βραδιά, περάστε απο το blog της φίλης μου της Μαριάνθης που προτείνει ενα ελαφρύ, sexy μενού με finger food θαλασσινών!


http://mageirikistametramas.blogspot.gr


Ότι κι αν κάνετε σήμερα, κάντε το με αγάπη!!


Happy Valentine's Day ♥



1 comment: